Imatges d'arxiu de Josep Maria Castellet.
Imatges d'arxiu de Josep Maria Castellet.
Sant Joan Despí

El Canal 33 ret homenatge a Josep Maria Castellet

El Canal 33 ret homenatge a Josep Maria Castellet amb motiu de la seva mort i emet aquest divendres a les 23.00h el capítol de "(S)avis" enregistrat el 2008, en què Enric Calpena el va entrevistar.

RedaccióActualitzat
El Canal 33 ret homenatge a Josep Maria Castellet amb motiu de la seva mort emetent aquest divendres, a les 23.00, el capítol de "(S)avis" enregistrat al 2008, en què Enric Calpena el va entrevistar i que podeu recuperar en aquest enllaç.

L'editor, crític i escriptor analitza obertament el món editorial actual, parla, entre d'altres, dels seus referents literaris, dóna la seva visió sobre la situació de la cultura catalana al segle XXI i es mostra optimista. El degà de la Institució de les Lletres Catalanes -i una de les persones més influents de la literatura catalana del segle XX- parla de les noves tecnologies en el món editorial i creu que el llibre físic no desapareixerà mai.

El municipi de Viladrau, la seu de l'Institut de d'Estudis Catalans i el seu despatx al Grup 62 són els tres escenaris on Castellet parla de la seva infància, de la cultura catalana, de la crítica literària i de la literatura, que és, en definitiva, la seva vida.

Anar al contingut