Futbol

El brasiler Kaká renova el seu contracte amb el Milan fins a l'any 2011

El migcampista brasiler Kaká, de 23 anys, ha renovat el seu contracte amb el Milan fins a l'any 2011, segons ha informat avui el club italià. En un carregat comunicat, el Milan informa que "Kaká, el nostre Kaká, la nostra estrella, la llum que brilla en els ulls de tots els roig-negres, ha renovat fins a l'any 2011. La notícia no és oficial, és oficialíssima", indica el comunicat, que precisa que el contracte va ser signat ahir a la nit, després del partit Brasil-Japó del Mundial d'Alemanya.

Actualitzat

El Milan ha subratllat que Kaká és l'estrella del Mundial d'Alemanya, l'ànima de la selecció nacional del Brasil i el candidat ideal per a la pròxima Pilota d'Or. El club ha recordat que Kaká va arribar a Milà l'any 2003 i que la data del 2011 serà "amb tota seguretat" renovada.

El club italià es troba en l'ull de l'huracà i serà jutjat en els pròxims dies per la seva suposada implicació en els casos de corrupció que esquitxen la Lliga italiana. El seu home fort, Adriano Galliani, ha dimitit com a president de la Lliga italiana.

Anar al contingut