El Brasil goleja la selecció de Hong Kong (1-7) amb un gol de Ronaldinho

Dimecres amb futbol de seleccions i amb partits destacats, com el que s'ha jugat aquest matí entre Hong Kong i el Brasil, en terreny asiàtic. Els brasilers han guanyat per 1-7 i Ronaldinho ha marcat un gol. També han marcat Roberto Carlos i Robinho. Entre els amistosos que es juguen podem destacar l'Anglaterra-Holanda, el França-Suècia, el Camerun-Senegal, l'Irlanda-Portugal, l'Alemanya-Argentina i l'Itàlia-Rússia.

Els 12.000 espectadors assistents al Hong Kong Stadium han celebrat l'any nou xinès amb una espectacular golejada de la selecció brasilera. Lucio, de cap, ha estat l'encarregat d'obrir el marcador. En el minut 30 de la primera part, canonada de Roberto Carlos, que ha netejat les teranyines de la porteria de Fan Chum Yip. Una passada de Ronaldinho al bètic Oliveira ha significat el tercer gol per a la selecció de Parreira. Ja a la segona part, el blaugrana Ronaldinho ha aprofitat una paret per superar amb una vaselina el porter xinès. Era el quart per al Brasil. Passada de Juninho a l'interior de l'àrea, i un cop més Oliveira s'avança al porter local. El cinquè pujava al marcador. Robinho, el brasiler desitjat pel Reial Madrid, ha estat l'encarregat, ara de cap, de col·locar la mitja dotzena al marcador. Només faltava un gol de penal i Álex ha estat l'encarregat de transformar-lo superant Xiao Go Ji, que acabava de sortir al camp. I perquè no faltés res a la festa, la selecció de Hong Kong també ha tingut el seu minut de glòria. Lee Sze Ming, després d'incomptables rebots, ha marcat el gol de l'honor. Al final, un entrenament per als de Parreira i un milió de dòlars per a la Confederació Brasilera de Futbol.