Neymar ha marcat dos gols contra el Camerun. (Foto: EFE)

El Brasil goleja el Camerún (1-4) i s'enfrontarà amb Xile, mentre Mèxic guanya Croàcia (0-3) i jugarà contra Holanda

Ja hi ha dos enfrontaments de vuitens de final. El Brasil, que ha golejat el Camerún per 1-4, s'enfrontarà amb Xile, que ha perdut amb Holanda. Els holandesos, com a primers de grup, jugaran contra Mèxic, que ha acabat segona del seu grup després de golejar Croàcia per 1-3.

Neymar marca dos gols contra el Camerun

El blaugrana Neymar, amb els dos gols fets avui contra el Camerun, ha estat decisiu en la victòria. El blaugrana ja en suma 4 i se situa com a màxim golejador del Mundial del Brasil. Al descans, el Brasil ja guanyava per 2-1, amb les dues dianes de Neymar. Matip havia aconseguit l'empat a un, però els camerunesos ja no han tornat a veure porteria. En la represa, Fred i Fernandinho han sentenciat.

Al final del partit, una de les imatges ha estat l'abraçada entre Neymar i Song, companys de vestidor al Barça.

La Croàcia de Rakitic s'acomiada

Al descans, Croàcia i Mèxic han arribat amb empat a zero, però a la segona part hi ha hagut un clar dominador. En 9 minuts, Mèxic s'ha apuntat la victòria amb els gols de l'exblaugrana Rafa Márquez, Guardado i Chicharito. Ivan Perisic ha fet l'única diana dels croats, que han acabat amb 10 homes per l'expulsió de Rebic per vermella directa.