Futbol internacional

El Brasil es regala un festival de futbol en la golejada contra l'Equador a Maracanã (5-0)

El Brasil ha recuperat la màgia i ha golejat aquesta matinada l'Equador en partit de classificació per al Mundial de Sud-àfrica del 2010 (5-0). Aquest compromís ha suposat el retorn de la "canarinha" al mític estadi de Maracanã de Rio de Janeiro. Un dels protagonistes d'aquest triomf ha estat el blaugrana Ronaldinho. Ara torna cap a Barcelona, però és probable que no jugui a Vila-real aquest dissabte. El mexicà Giovani dos Santos podria ser el seu recanvi.

La primera part no ha estat especialment brillant, però els brasilers han controlat el partit. El primer gol ha arribat en el minut 18, obra de Vágner Love. El festival ha estat en el segon temps: 4 gols en només 12 minuts. En el 71, Ronaldinho ha marcat el 2-0, després d'un xut de Kaká. El jugador del Milan ha fet el tercer, en el minut 76, un golàs del candidat a endur-se la Pilota d'Or i el Fifa World Player. Amb els equatorians totalment superats, el madridista Robinho ha fet la jugada del partit. Regateja a la banda, al costat de la línia de córner, entra a l'àrea i fa la passada a Elano, que marca a plaer. Kaká ha completat la golejada a 8 minuts del final. El Brasil suma un empat i una victòria, en les eliminatòries de classificació per al Mundial de Sud-àfrica.