Neymar ha marcat el segon gol del partit (Foto: EFE).

El Brasil de Neymar goleja Espanya en la final de la Copa Confederacions (3-0)

L'actual campiona del món no ha pogut superar la "canarinha" en la final de la Copa Confederacions, disputada a Maracaná. Dos gols de Fred i un de Neymar han estat la nota visible d'un partit que ha dominat una selecció brasilera que només ha necessitat dos minuts per avançar-se en el marcador. L'últim fitxatge blaugrana, Neymar, ha alçat la Pilota d'Or del campionat.

L'actual campiona del món no ha pogut superar la "canarinha" en la final de la Copa Confederacions disputada a Maracaná. Dos gols de Fred i un de Neymar han estat la nota visible d'un partit que ha dominat una selecció brasilera, que només ha necessitat dos minuts per avançar-se en el marcador. L'últim fitxatge blaugrana, Neymar, ha alçat la Pilota d'Or del campionat.

En només dos minuts, Fred ha rematat des de terra una centrada enviada per Hulk des de la dreta. Després d'un embolic davant d'Iker Casillas, el brasiler ho ha aprofitat per enviar l'esfèrica al fons de la porteria. El Brasil, pressionant molt, ha tingut, al cap d'uns minuts, una ocasió clara per aconseguir el segon. Óscar ha acabat enviant fora un xut que ha passat just pel costat de la porteria defensada pel porter madrileny. En el minut 20, Iniesta, amb un xut potent, ha fet lluir el porter brasiler. Els homes de Del Bosque han tornat a crear perill just després en la sortida d'un córner que Torres ha rematat de cap, però que ha enviat just per sobre del travesser. En el 31, passada de Neymar a Fred que acaba amb una bona parada de Casillas. Era una oportunitat molt clara del Brasil per ampliar l'avantatge, però el porter del Madrid l'ha anul·lada.

Cinc minuts abans del descans, David Luiz ha tret un gol cantat d'Espanya de dins la porteria brasilera després d'un xut creuat de Pedro. Al cap de dos minuts, Neymar, a partir d'una jugada un xic embolicada davant l'àrea, ha aprofitat una passada per marcar el segon amb un xut potent amb l'esquerra. Era el quart gol de l'astre brasiler a la Copa Confederacions. Amb el 2 a 0 al marcador s'ha arribat al descans.

Just començar la segona part, ha tornat a ser Fred el que ha marcat el tercer, amb un xut ras i creuat gràcies a una centrada de Hulk que Neymar havia deixat passar. Poc després, Marcelo ha comès un penal sobre Navas que Sergio Ramos es disposava a transformar però que ha acabat enviant fora. Era el minut 54 i es mantenia el 3 a 0 en el marcador. En el 67, vermella directa per a Gerard Piqué després d'una dura entrada a Neymar just abans d'arribar a la frontal de l'àrea.

Ja amb un home menys, el conjunt dirigit per Vicente Del Bosque no ha pogut frenar la "canarinha", que ha acabat alçant la Copa Confederacions davant dels seus a Maracaná.