Rio de Janeiro

El Brasil confirma que no hi ha supervivents entre els 155 ocupants de l'avió accidentat

La força aèria del Brasil ha confirmat que no hi ha hagut supervivents entre les 155 persones que viatjaven a l'avió de passatgers que es va estavellar divendres a la selva amazònica, en el pitjor accident aeri en la història del país. Els equips de rescat han trobat les primeres restes dels ocupants de l'avió. Els cossos no es poden reconèixer i caldrà fer proves d'ADN per identificar-los.

Actualitzat

L'avió, amb 149 passatgers i sis tripulants a bord, va perdre contacte amb els controladors aeris divendres, quan cobria una ruta entre Manaos i Rio de Janeiro, amb escala a Brasília.

El que ha quedat del Boeing 737-800 de l'aerolínia Gol va ser albirat dissabte, en una zona remota i de difícil accés, a 200 quilòmetres al sud-est del municipi Peixoto de Azevedo, a l'estat de Mato Grosso.

Pel que fa a les causes de l'accident, encara no s'ha pogut confirmar si va ser el xoc entre el Boeing i un avió executiu Legacy que volava rumb als EUA. Aquest extrem no es podrà confirmar fins que s'analitzin les caixes negres de tots dos avions. La del Legacy ja ha estat enviada a un centre tecnològic per a la seva anàlisi, mentre que la del Boeing encara no ha estat trobada.

Familiars de les víctimes han divulgat una carta en què exigeixen a les autoritats "una posició més clara i immediata de la situació real de l'accident".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut