Portada de 'The promise'
'The darkness on the edge town' inclou tres CD i 3 DVD
EUA

El Boss reedita un dels seus grans èxits amb material inèdit

Bruce Springsteen publica "The promise: The Darkness on the Edge of Town", una reedició del seu quart àlbum que descobreix les claus de l'obra d'aquest mite del rock i que conté material inèdit. Són tres CD i tres DVD que permeten entendre per què aquesta obra s'ha convertit en una peça fonamental en la discografia de l'artista nord-americà. La capsa també es nodreix de material inèdit, fotografies i un concert de l'any 1978.

Actualitzat
"The Promise" inclou tres CD i tres DVD, un ampli document sonor i visual que permet entendre com es va gestar "Darkness On The Edge Of Town", la que, per molts, és una de les obres importants de la carrera de Bruce Springsteen. De fet, hi ha un parell d'aspectes que van marcar aquesta gravació. D'una banda, el litigi legal que enfrontava Springsteen amb el seu mànager, Mike Appel, i que durant un parell d'anys li va impedir publicar material nou. De l'altra, la mort d'Elvis Presley, per qui el "Boss" tenia una autèntica obsessió. Només 10 cançons es van incloure al disc oficial, però algunes de les que van quedar fora es van conèixer a través d'altres artistes, com és el cas de Patti Smith amb "Because the Night".


El documental "The Promise", un "making of" de l'àlbum és la peça central del llançament, on hi ha les claus de la gravació explicades pels seus protagonistes. Una de les coses que més crida l'atenció és que el Boss va compondre una setentena de cançons per al disc. Concretament la reedició d'aquest treball inclou 21 temes.
Anar al contingut