Barcelona

El Boss oferirà un segon concert al Camp Nou després d'esgotar-se les entrades per al primer en 8 hores

La gira "Magic Tour" de Bruce Springsteen no tenia pensat aterrar a Barcelona, però al final ho farà i per partida doble. Després d'esgotar-se en poc menys de vuit hores les entrades per al concert del 19 de juliol al Camp Nou, s'ha anunciat que el Boss i la seva The E Street Band faran un segon concert al cap i casal. La data escollida és just l'endemà, el diumenge 20 de juliol. Nova oportunitat, doncs, per als que no van tenir sort i es van quedar sense entrades per gaudir en directe de la música del rocker nord-americà. Les noves entrades es posaran a la venda el dimarts 4 de desembre a través dels punts de venda de la xarxa Tick Tack Ticket i a les botigues FNAC que no siguin de Barcelona, i també al telèfon 902 15 00 25 i a la web www.ticktacktiquet.com.

Actualitzat
Set hores i cinquanta minuts van ser suficients per vendre les 72.000 entrades per al concert de Bruce Springsteen & The E Street Band a Barcelona del 19 de juliol al Camp Nou, on el rocker no toca des del 1988, quan va venir per presentar el seu disc "Tunnel of love" i, aquell mateix any, per un concert d'Amnistia Internacional.

El 55% de les entrades es van vendre a través de les botigues FNAC i els punts de venda físics de Tick Tack Ticket, on les cues quilomètriques van tornar a demostrar que Bruce té un públic fidel a Catalunya. El 30% restant es van vendre a través del telèfon, i un 15%, a través d'internet. Els socis del club TR3SC van poder optar a les entrades un dia abans que la resta de públic potencial, mentre que el Barça s'ha reservat 14.000 entrades per assignar als seus socis mitjançant un sorteig.

El concert de Barcelona se suma a l'èxit mundial de la nova gira de Bruce Springsteen, que arrasa a cadascuna de les ciutats on està previst que toqui. També ahir, a Dublín, les entrades per als tres concerts que oferirà al maig es van exhaurir en tan sols unes hores. Bruce Springsteen tancarà a Barcelona la segona part del seu "Magic Tour", una gira que començarà de nou als Estats Units i seguirà, a partir del maig, per diverses ciutats europees.
Anar al contingut