Hoquei patins

El Blanes i el Tenerife s'enfronten amb l'última plaça que dóna accés als "play-off" en joc

L'OK Lliga arriba a la seva penúltima jornada de la fase regular amb moltes coses per decidir. A la part alta de la taula, el Noia, el Vilanova i l'Igualada lluitaran per aconseguir una bona plaça de cara als "play-off", mentre que a la zona delicada el Voltregà, el Mataró i el Maçanet intentaran eludir el descens. El Blanes disputarà el partit més emocionant en enfrontar-se amb el Tenerife per una plaça a la fase final.

Actualitzat

Amb 38 i 37 punts respectivament, el Blanes i el Tenerife es disputaran la vuitena plaça de la classificació -l’última que dóna accés als “play-off”- en un partit a vida o mort. Els maresmencs viatgen a les Canàries amb l’objectiu d’assegurar la seva posició i conscients que amb un empat en tenen prou per certificar el seu pas a la fase final.

El Barça, el Reus i el Vic, en canvi, ja s’han assegurat les tres primeres posicions, mentre que el Noia, el Vilanova, el Liceo i l’Igualada jugaran els seus partits sabent que un bon resultat els situaria en una posició que els permetria evitar uns encreuaments complicats. El Noia s’enfronta amb el Vic; el Vilanova –flamant campió de la CERS-, amb l’Alcoi; l’Igualada, amb el Mataró, i el Liceo amb el Maçanet.

A la part baixa, les coses estan més complicades. L’AstralPool Maçanet haurà de vèncer els gallecs per somiar en la permanència a l’espera que el Vigo i l’Alcoi punxin. Voltregà i Mataró hauran de guanyar el Lloret i l’Igualada si no volen arribar a l’última jornada amb possibilitats de perdre la categoria.

Anar al contingut