Hoquei patins

El Blanes i el Lloret s'enfronten al Tenerife i el Valdagno per un lloc a la final de la Copa de la CERS

La Final Four de la Copa de la CERS comença aquest dissabte amb les dues semifinals i un marcat accent català. El Blanes i el Lloret volen aconseguir el primer títol continental del seu palmarès i, per si no n'hi havia prou, obtenir una plaça per a la Lliga Europea de la temporada vinent. Els catalans, que només es podrien veure les cares a la final, hauran de superar primer el Tenerife i el Valdagno italià respectivament. Mentre que els de Francesc Sucarrats arriben en un bon moment després d'una bona fase regular a l'OK Lliga, els d'Albert Pons confien donar-ho tot per deixar enrere una temporada complicada, amb destitució d'entrenador inclosa.

Actualitzat

El Lloret i el Blanes poden fer història aquest dissabte a Dinan, França. Els dos equips catalans disputen avui les semifinals de la Copa de la CERS davant el Tenerife i el Valdagno italià respectivament amb l'objectiu evident de classificar-se per a la final. El conjunt de Francesc Sucarrats és favorit, encara que haver fet una bona temporada regular no és garantia de res en una eliminatòria com aquesta.

A diferència del Blanes, el Lloret coneix poc el seu rival, el Valdagno, però els jugadors d'Albert Pons esperen deixar enrere la complicada temporada a l'OK Lliga per donar una alegria als seus aficionats. Si els dos conjunts es classifiquen, la final entre Blanes i Lloret seria històrica. A més del títol, el guanyador de la CERS també obtindrà una plaça per a la Lliga de Campions de l'any que ve.

Anar al contingut