Madrid

"El Bigotes" nega suborns a Bárcenas i Sepúlveda i es presenta com un esclau de la feina

Álvaro Pérez Alonso només ha contestat les preguntes del seu advocat; també ha assegurat que és un desastre amb els diners

RedaccióActualitzat

Álvaro Pérez Alonso, conegut com "El Bigotes", ha negat haver tingut tractes amb el PP i haver fet tasques de gestió per a les empreses de la trama Gürtel. També ha assegurat que no ha subornat Bárcenas i Jesús Sepúlvedala sospita que té sobre ell la Fiscalia. A l'inici de la sessió de la sessió, ha anunciat que només respondria a les preguntes del seu advocat, i que no contestaria a cap altra de les parts personades en aquest judici. 

El Bigotes s'ha presentat com un esclau de la feina i un desastre amb els diners. Diu que sempre que en volia els havia de demanar al seu cap, a Francisco Correa. Ara bé, ha hagut de reconèixer -a preguntes del seu lletrat- la seva firma en la factura d'una bossa que la trama hauria regalat a l'exministra Ana Mato.

S'esperava que donés resposta a les acusacions d'haver participat en l'entrega de comissions a Jesús Sepúlveda, exmarit de l'exministra Ana Mato i excalcalde de Pozuelo de Alarcón. També s'esperava que complementés el relat que ja han fet abans en aquesta mateixa sala els màxims responsables de la trama, Francisco Correa i Pablo Crespo.

Aquest últim va declarar aquest dijous i, precisament referint-se a El Bigotes, va dir que era una persona molt creativa en l'organització d'actes, però en canvi un desastre en gestió empresarial.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut