Les noves bicicletes que vol estrenar "Pedalem Barcelona"
Les noves bicicletes que vol estrenar "Pedalem Barcelona"

El Bicing es renova: L'Ajuntament dona la concessió a "Pedalem Barcelona"

La decisió final s'ha de ratificar encara amb l'actual operador, Clear Channel, amb una comissió de tots els grups municipals

RedaccióActualitzat

El projecte "Pedalem Barcelona" serà l'encarregat de renovar el Bicing de Barcelona. Ha guanyat l'adjudicació del servei per als pròxims 10 anys. La proposta, presentada per les empreses CESPA i PBSC, ha rebut la millor puntuació en les valoracions tècnica i econòmica

Segona la nota de l'Ajuntament de Barcelona, s'han tingut en compte els criteris de funcionalitat de les bicicletes, la proposta d'organització, manteniment del servei i les condicions mediambientals.

"Pedalem Barcelona" promet més cobertura territorial, més bicicletes, més facilitats per fer recorreguts ascendents o millores de les estacions, entre altres. 

El projecte fins i tot es planteja renovar les bicicletes:

Pendents de ratificació

L'Ajuntament ha explicat que al concurs s'hi havien presentat sis empreses licitadores. 

S'ha imposat a l'actual operador, Clear Channel, però la decisió s'ha de ratificar encara en comissió. L'han de votar tots els grups municipals i d'aquí quinze dies hi hauria la signatura definitiva.

Dues empreses amb experiència

"Pedalem Barcelona" té gran experiència en el sector. La PBSC és lider del sector del bike sharing, ha fabricat més de 51.000 bicicletes i 4.175 estacions arreu del món.

La CESPA forma part de la filial Ferrovial i d'un grup empresarial. A més, la seva empresa matriu és un referent en prestació de serveis d'insfraestructures.

Anar al contingut