El Betis s'imposa al Dépor, el València perd a Santander i el Vila-real guanya l'Atlètic

En aquesta 24a jornada de Lliga cal destacar la primera victòria fora de casa del cuer de Primera Divisió, el Numància, que s'ha imposat a l'Albacete per 1-2. També destaca la victòria del Betis per 2-0 davant el Deportivo, resultat que col·loca els andalusos en zona de Lliga de Campions; i la derrota del València al camp del Racing per la mínima. També ha estat sorprenent la victòria del Vila-real davant l'Atlètic de Madrid per 3-2, un partit que perdia per 0-2. Els altres dos partits han acabat amb el mateix resultat, empat a zero.

Betis, 2 - Deportivo, 0 El Betis segueix la seva línia ascendent en Lliga, amb una victòria davant el Deportivo, que els col·loca en zona de Lliga de Campions. Els bètics no marcaven un gol als gallecs a casa des de la temporada 1997-1998, i avui ho han fet per partida doble. Els dos gols han estat obra del mateix home: Assunçao. El primer, en el minut 38, amb un fort xut des de dins de l'àrea; i el segon, en el minut 55, en la seva especialitat: un llançament de falta. Denílson, que ha tornat després de set mesos lesionat, ha estat ovacionat pel públic. Els de Serra Ferrer sumen ja sis partits sense perdre, mentre que els gallecs han trencat una ratxa de sis partits sense conèixer la derrota. Getafe, 0 - Osasuna, 0 Repartiment de punts al Coliseum Alfonso Pérez. Aquest resultat no ajuda cap dels dos equips, sobretot el Getafe, que es troba més a prop de la zona de descens. L'Osasuna, tot i no perdre, segueix sense ser capaç de sumar una victòria. Ja són set les jornades que no sumen els tres punts, fet que suposa que encara no coneguin la victòria en aquest 2005. Albacete, 1 - Numància, 2 El Numància ha sumat la seva primera victòria fora de casa de tota la temporada, i això ha col·locat l'Albacete en zona de descens. Poc després del partit, el tècnic José González ha estat destituït. Aquesta és la quarta victòria dels numantins aquesta temporada, i ha arribat després d'una remuntada, ja que els locals s'han avançat en el marcador, gràcies a un gol de Mark González, en el minut 37. El gol de l'empat ha arribat en un penal, en el minut 50. Santi fa caure Miguel dins l'àrea, Megía Dávila xiula penal, i Merino s'encarrega de transformar-lo. El gol de la victòria ha estat de Miguel, a tres minuts per a l'acabament del partit. Llevant, 0 - Saragossa, 0 El Llevant i el Saragossa s'han repartit els punts justament. Al Ciutat de València, no s'han celebrat gols, però, d'oportunitats, n'hi ha hagut per a tots. Villa s'ha fet un tip d'intentar-ho, sense èxit. El Llevant ha protestat diverses caigudes a dins de l'àrea. Primer ha estat Toledo, que ha fet caure Étienne. I, després, Milito ha tirat a terra Juanma. Sergio García podria haver desequilibrat la balança, però la seva canonada s'ha estavellat al travesser. Schuster continua a la corda fluixa. Racing, 1 - València, 0 Un solitari gol de Regueiro, en el minut 51, ha servit al Racing per aconseguir els tres punts davant el València, punts que li han servit per sortir de la zona de descens. En canvi, per als de Claudio Ranieri aquesta derrota ha suposat perdre la plaça de Lliga de Campions. Ranieri, que està a la corda fluixa, ja fa sis jornades que no guanya, i de ben segur que no dormirà gaire tranquil aquesta nit, després del joc del seu equip, que avui també ha tingut Palop sota els pals. Vila-real, 3 - At. Madrid, 2 Dos gols de Fernando Torres semblaven donar la victòria al conjunt madrileny, però els de Pellegrini han estat capaços de capgirar el marcador i sumar els tres punts gràcies als gols de Forlán (min. 62), de Perea (en pròpia porteria) i de Sorín, ja en temps de descompte. Amb la victòria, el Vila-real recupera la plaça europea i supera el València en la classificació.