Futbol

El Betis es converteix en equip de Segona Divisió tres jornades abans del final de la Lliga

El Betis s'ha convertit, tres jornades abans del final de la Lliga, en equip de Segona Divisió. Els bètics viuen una de les seves pitjors campanyes i han acabat fent realitat una situació que feia jornades que es veia a venir. Aquesta era la tercera temporada consecutiva del Betis a Primera Divisió després de l'anterior descens, el 2008-09, i el retorn a la màxima categoria la temporada 2010-11. La victòria del Getafe al camp del Màlaga aquest dissabte a la tarda ha deixat el conjunt sevillà a tretze punts d'una salvació a la qual no podran arribar.

Actualitzat

El Betis s'ha convertit, tres jornades abans del final de la Lliga, en equip de Segona Divisió. Els bètics viuen una de les seves pitjors campanyes i han acabat fent realitat una situació que feia jornades que es veia a venir. Aquesta era la tercera temporada consecutiva del Betis a Primera Divisió després de l'anterior descens, el 2008-09, i el retorn a la màxima categoria la temporada 2010-11. La victòria del Getafe al camp del Màlaga aquest dissabte a la tarda ha deixat el conjunt sevillà a tretze punts d'una salvació a la qual no podran arribar.

Al Betis li queden quatre partits per disputar i encara que els guanyés tots no podria continuar a Primera Divisió la pròxima temporada. La victòria del Getafe, que és qui ara marca la línia de salvació, ha deixat el Betis a tretze punts de la permanència i amb dotze per disputar. Aquest descens és el més contundent de la història del conjunt sevillà, que les anteriors vegades va baixar com antepenúltim. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut