El Betis dóna de baixa el lesionat Damià per poder fitxar un altre lateral

El lateral dret del Betis, Damià Abella, rebrà la baixa federativa per lesió, segons ha anunciat avui Manuel Ruiz de Lopera. L'exblaugrana va fitxar pel club verd-i-blanc aquest estiu, però encara no havia debutat en competició oficial, per una disfunció de la pelvis. Damià, que havia posat la seva fitxa a disposició del club sevillà, passarà l'últim tram de la seva recuperació a Barcelona, a prop de la seva família. D'aquesta manera, el Betis podrà incorporar un nou jugador al planter. <br>
El Betis dóna de baixa el lesionat Damià per poder fitxar un altre lateral
Futbol

El Betis dóna de baixa el lesionat Damià per poder fitxar un altre lateral

El lateral dret del Betis, Damià Abella, rebrà la baixa federativa per lesió, segons ha anunciat avui Manuel Ruiz de Lopera. L'exblaugrana va fitxar pel club verd-i-blanc aquest estiu, però encara no havia debutat en competició oficial, per una disfunció de la pelvis. Damià, que havia posat la seva fitxa a disposició del club sevillà, passarà l'últim tram de la seva recuperació a Barcelona, a prop de la seva família. D'aquesta manera, el Betis podrà incorporar un nou jugador al planter.
Actualitzat
Aquesta indisponibilitat fa que l'únic lateral dretà de la plantilla que dirigeix Jabo Irureta sigui Melli, que durant quasi tota la seva carrera ha actuat com a central, ja que Óscar López va ser cedit al Nàstic de Tarragona després de la primera jornada de Lliga.