El Betis-Athletic se suspèn quan falten 20 minuts per un cop d'ampolla a Armando

Al minut 70 del partit entre el Betis i l'Athletic, un aficionat local ha donat un cop d'ampolla al porter visitant, Armando, que ha quedat commocionat i ha començat a sagnar. Després d'uns instants d'incertesa, l'àrbitre Clos Gómez ha decretat la suspensió del matx i és gairebé segur que el Comitè de Competició donarà els tres punts als biscaïns, que de totes maneres anaven guanyant per 1-2. Ha estat la notícia desagradable de la jornada avançada de Primera Divisió, en la qual el Recreativo ha vençut el Múrcia (4-2) i el Sevilla s'ha imposat a Mestalla (1-2).

Betis, 1 - Athletic, 2 (suspès)

Inici de partit amb molt ritme al Ruiz de Lopera, amb un Betis que ha estat a punt de marcar en una arribada de Mark González i un Athletic que sí l'ha ficat a dins, mitjançant Yeste, al minut 8. Llavors els bilbaïns han cedit la pilota als locals, que han dominat cada cop de forma més intensa fins assolir l'empat al minut 35, gràcies al propi Mark González. L'Athletic s'ha ressentit quan Yeste ha abandonat el camp marejat. A la represa, un penal inexistent sobre Etxeberria ha estat aprofitat per David López per fer l'1-2, i al minut 70, s'ha produït l'agressió sobre Armando, que ha rebut un cop d'ampolla per part d'un aficionat del Betis. L'àrbitre ha decretat la suspensió del matx i és molt probable que el Comitè de Competició atorgui la victòria a l'Athletic. L'agressor ha estat ràpidament identificat per la policia i aquest diumenge ha ingressat a la presó després de no fer front a la fiança de 3.000 euros decretada pel jutge.

Recreativo, 4 - Múrcia, 2

El Múrcia s'ha avançat al marcador al minut 15 amb un gol de De Lucas, però els Recreativo ha empatat quatre minuts després gràcies a l'espatlla de Sinama Pongolle, que ha rematat de forma poc ortodoxa però efectiva una centrada de Poli. El marroquí Kabous ha creat perill en la porteria local, però Carini també ha salvat algun gol. A la represa, el millor joc dels de Huelva s'ha vist recompensat amb un gol de Rubén i un altre de Sinama. Els de Clemente han retallat distàncies amb un penal transformat per Iván Alonso, però Marquitos ha desfet qualsevol esperança murciana amb un golàs al minut 85. El Recreativo surt del descens a l'espera dels resultats de diumenge, mentre que el Múrcia s'enfonsa.

València, 1 - Sevilla, 2

Dos gols del "pichichi" Luis Fabiano han donat tres punts més a un Sevilla que segueix la seva escalada i ja té punts de Champions. El primer gol ha arribat al minut 10, amb un impressionant xut de falta del brasiler davant el qual Hildebrand no ha pogut fer-hi res. Després, al minut 21, un xut de Keita ha estat desviat per Luis Fabiano, establint el 0-2. A la represa, el València ho ha intentat amb més cor que seny, però el gol, marcat per Albiol al minut 90, ha servit de ben poc. L'equip de Ronald Koeman ha estat acomiadat amb indiferència per part del públic de Mestalla, i és que els valencians segueixen perdent posicions i ja estan més a prop del descens que de la zona UEFA.