Snowboard

El belga Seppe Smits es penja l'or en la final de "slopestyle" en els Mundials de la Molina

Els Mundials de Snowboard de la Molina han acabat aquest diumenge amb la disputa de l'espectacular final en la categoria de "slopestyle". Una modalitat que aviat serà olímpica i que ha permès al nombrós públic congregat a la popular estació de la Cerdanya gaudir de les acrobàtiques figues aèries dels millors "riders" del món. Finalment, i després d'una lluita molt disputada, l'or ha anat a parar a les mans del belga Seppe Smits, que ha aprofitat un error del suec Nicklas Mattson en l'última ronda per acabar primer. El finès Ville Paumola ha completat el podi.

Actualitzat
Cal destacar l'actuació dels dos catalans classificats de manera sorprenent per a la final. Isaac Vergés i Carles Manich han aprofitat aquesta magnífica ocasió per gaudir del moment i completar una bona actuació malgrat la distància qualitativa que els separa, per ara, dels millors "riders" del moment. 

Vergés ha finalitzat 12è gràcies, sobretot, a una segona mànega més que satisfactòria mentre que Manich, amb una caiguda en la mateixa sèrie, només ha pogut acabar 18è i últim. Malgrat tot, els "riders" catalans s'han mostrat satisfets per l'oportunitat que els ha brindat el Mundial i per l'experiència viscuda.  
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut