El Bayern de Munic s'emporta al Copa alemanya després de derrotar el Borussia Dortmund a la pròrroga (0-2)

Pep Guardiola ha aconseguit sumar el quart títol com a entrenador del Bayern. El seu equip ha vençut per 2 a 0 el Borussia Dortmund en una final de Copa igualada que s'ha resolt amb dos gols a la pròrroga de l'holandès Robben i de Müller.

Pep Guardiola ha aconseguit sumar el seu quart títol com entrenador del Bayern. El seu equip ha vençut per 2 a 0 el Borussia Dortmund en una final de Copa igualada que s'ha resolt amb dos gols a la pròrroga de l'holandès Robben i de Müller.

A la primera part, els dos equips s'han respectat molt i hi ha hagut poques ocasions de gol, a excepció de les de Højbjerg i Lewandowski en els dos últims minuts de la primera meitat. A la segona part, la igualtat s'ha mantingut, però també sense ocasions clares, tot i que han estat del Borussia Dortmund. En el temps extra ha arribat la sentència del Bayern. Robben ha fet pujar el 0-1 en aprofitar de cap una bona centrada de Boateng. El Dortmund a la desesperada ha buscat l'empat, però ha sigut el Bayern qui ha tornat a marcar amb un gol a l'últim minut de la pròrroga de Müller.

Pep Guardiola suma un nou títol en terres bavareses, després de la Supercopa europea, el Mundialet de clubs i la Bundesliga.