L'equip de bàsquet, homenatjant la figura d'Agustí Montal
Barça

El barcelonisme acomiada l'expresident Agustí Montal

Seguidors i socis han passat pel memorial que el club ha instal·lat al Camp Nou per recordar l'expresident de l'entitat, mort aquest dimecres

Actualitzat

Centenars de socis i aficionats del Barça han passat per la tribuna principal del Camp Nou per retre homenatge a Agustí Montal, expresident de l'entitat, mort aquest dimecres als 82 anys.

El memorial s'ha inaugurat a les 9 del matí i des de bon matí hi han passat aficionats i també membres del club. Ho han fet els equips de bàsquet, d'handbol i d'hoquei patins. El primer equip de futbol, que estava de festa, ha estat representat per Juan Carlos Unzué, actual segon entrenador i candidat a ocupar la banqueta la pròxima temporada.   

També han fet acte de presència directius, personalitats del món de l'esport i polítics, com la vicepresidenta de la Generalitat, Neus Munté. L'actual president del club, Josep Maria Bartomeu, ha tancat l'acte acompanyant la família del finat.  

De manera espontània, s'ha organitzat un petit homenatge en record a Johan Cruyff a l'esplanada de tribuna. La imatge de Montal sempre s'ha associat amb la de l'holandès per ser qui el va fitxar per al Barça. La coincidència de dates ha reforçat aquesta vinculació.  

 

Anar al contingut