Els jugadors del Barceloneta celebren la consecució del títol de Copan (Foto: RFEN)
Waterpolo

El Barceloneta es proclama "Rei de Copes" en una final còmoda contra el Canoe (5-14)

L'Atlètic Barceloneta s'ha proclamat campió de la Copa del Rei de waterpolo demostrant que es troba en un estat de forma insuperable. Aquest diumenge ha passat per sobre del Reial Canoe en la final amb un resultat escandalós de 5-14.

Actualitzat
L'Atlètic Barceloneta s'ha proclamat campió de la Copa del Rei de waterpolo demostrant que es troba en un estat de forma insuperable. Després de desfer-se en les semifinals del teòric segon favorit, el Sabadell, per un contundent 13-5, aquest diumenge ha passat per sobre del Reial Canoe en la final amb un resultat encara més escandalós, 5-14.

L'equip madrileny només ha plantat cara en l'inici, mantenint una diferència mínima (1-2) durant alguns minuts, i d'ençà del segon quart la final s'ha convertit en un monòleg dels homes de Santi Fernández, que han aprofitat per marcar en totes les superioritats que han tingut (5 de 5). Al descans s'hi ha arribat amb un clar 2-9.

En la represa, el Canoe ha sortit amb una actitud més agressiva, que en realitat no ha servit per eixugar la diferència, sinó per obrir picabaralles. En una d'aquestes, els àrbitres han assenyalat la doble expulsió definitiva de José Javier Bustos i Josip Vrlic, que estava sent el millor del partit.

Amb aquesta incidència, la final ha perdut tota l'emoció que li quedava i, tot i que el Canoe ha salvat l'honor amb tres gols en l'últim quart, la victòria dels mariners ja era tan còmode com inevitable.

L'Atlètic Barceloneta ha aconseguit la novena Copa del Rei precisament en l'any del seu centenari i, a més, desfà l'empat a vuit títols que mantenia amb el Barcelona. Amb els cinc del Catalunya, els tres del Sabadell i un del Mediterrani, el palmarès d'aquesta competició continua sent exclusivament català.
Anar al contingut