Waterpolo

El Barceloneta empata contra el Pro Recco i es complica el pas a vuitens de final

L'Atlètic Barceloneta ha empatat a 7 contra el Pro Recco italià en la segona jornada de la lligueta d'accés als vuitens de final de l'Eurolliga de waterpolo. L'equip català, que va debutar en la competició amb una derrota contra el Jadran Herceg Novi, té molt complicada la classificació per a la següent fase. En la Copa Len, el Mataró Quadis s'enfrontarà amb el Panionios grec en la tornada dels vuitens de final. En el partit d'anada, els catalans van perdre a casa per 7-8.

L'Atlètic Barceloneta i el Pro Recco italià han empatat a 7 en un partit que s'ha disputat a la piscina de Sant Sebastià de Barcelona. L'equip català ha començat guanyant el líder del grup B de la lligueta prèvia d'accés als vuitens de final de l'Eurolliga amb un parcial de 2-1 en el primer quart, però els italians han reaccionat en el segon període i al descans s'ha arribat amb empat a 4 en el marcador. Un parcial d'1-3 en el tercer quart semblava deixar el partit pràcticament sentenciat a favor dels italians, però en l'últim quart, el Barceloneta ha fet un esforç final i ha pogut equilibrar el resultat final. Amb aquest empat, els homes de Santi Fernández tenen molt complicada la seva classificació després de perdre en el primer partit de la lligueta contra el Jadran Herceg Novi per 8-5.