Barcelona

El Barcelona Meeting Point s'inaugura sense consellers ni secretari d'estat

El govern s'havia queixat per carta que no s'havia fixat l'hora de la inauguració del saló més important del sector immobiliari

RedaccióActualitzat

El saló immobiliari Meeting Point s'ha inaugurat aquest dimecres finalment sense responsables ni del govern català ni de l'espanyol. Se sabia que no hi anirien els consellers de Governació i de Territori, Meritxell Borràs i Josep Rull, i al final tampoc no hi ha anat cap membre del govern espanyol.

La inauguració l'han presidida Jaume Collboni, tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, i la delegada del govern espanyol a Catalunya, Llanos de Luna. Aquesta nova polèmica entre les dues administracions es va destapar aquest dimarts quan els dos consellers es van queixar per carta de la poca concreció sobre l'hora de la inauguració, cosa que van atribuir a un "menyspreu".

Per part del govern espanyol estava previst que vingués el secretari d'estat de Relacions amb les Corts, José Luis Ayllón, però no ha arribat a venir a Barcelona. Com a explicació s'ha dit que ha tingut problemes a Barajas amb el vol que havia d'agafar, que ha patit un retard.

El president del saló, Jordi Cornet, que també és el delegat de l'estat al Consorci de la Zona Franca, organitzador del saló, ha enviat una carta de disculpes als consellers de la Generalitat i ha assegurat que el conflicte ha estat provocat per un "malentès".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut