Lliga ACB

El Barcelona guanya l'Estudiantes (79-76) i és a una victòria de la final

En un partit molt igualat, els homes de Svetislav Pesic han tornat a demostrar que són intractables en els minuts finals. Dejan Bodiroga (24 punts) i Gregor Fucka (20 punts) han estat els millors blaugranes. En l'equip madrileny ha tornat Felipe Reyes i ha ajudat els seus companys a dominar les anelles durant bona part del matx. Amb el 2-0 en l'eliminatòria, la sèrie semifinal es trasllada a Madrid.

Sense Felipe Reyes en el cinc inicial, l'Adecco Estudiantes ha aguantat l'envestida dels de Pesic en els primers minuts. El Barça ha tingut un avantatge màxim de 6 punts, però els madrilenys han escurçat diferències i s'ha arribat al final del primer quart amb 19-18 per als blaugranes. En el segon quart les coses han continuat en la mateixa línia. Les defenses han dominat els atacs. Els punts del Barça han estat molt repartits i només hi ha destacat Bodiroga. Pepu Hernández ha donat entrada a Reyes i l'Estudiantes ha començat a dominar el rebot amb una bona actuació de Vidaurreta. El segon parcial ha estat per als del Ramiro de Maeztu (18-21), que han marxat al vestidor amb 37-39 al seu favor. El tercer quart ha començat amb un festival de triples. L'Estudiantes ha marcat un màxim avantatge de 9 punts, en el minut 25. En el minut 28 han coincidit un parcial favorable per al Barça de 9-0, que ha permès els blaugranes empatar el partit, i la quarta falta de Felipe Reyes per una tècnica. Els punts de Bodiroga i Fucka han conduït el Barcelona a guanyar el tercer parcial (21-20) i deixar el partit absolutament obert (58-59) quan faltaven deu minuts. Els cinc primers minuts de l'últim quart han seguit la tònica de la resta del partit. A partir d'aquest moment, el Barça ha demostrat per què és el campió d'Europa, i amb la connexió Bodiroga-Fucka funcionant a ple rendiment ha dominat el tram final. Dos tirs lliures de l'aler serbi han sentenciat el partit.