Bàsquet

El Barça vol posar rumb al liderat de l'ACB amb un triomf davant el Bruesa

Guanyat el pols amb el Tau a l'Eurolliga, el Barça busca ara minar la moral dels vitorians a l'ACB intentant prendre'ls la primera plaça del campionat abans que s'acabi la fase regular. I per aconseguir-ho, els blaugrana necessiten superar el Bruesa al Palau i esperar que els d'Ivanovic caiguin a Gran Canaria. Davant d'un Palau rendit a l'exhibició dels culers dijous passat, Xavi Pascual donarà descans a Juan Carlos Navarro perquè es recuperi definitivament de les seves molèsties mentre que tindrà tota la resta de jugadors a la seva disposició.

Actualitzat
Empès pel gran triomf de dijous davant el Tau, el Barça té diumenge una nova possibilitat per pressionar els vitorians aquest cop, però, a l'ACB. Els blaugrana reben el Bruesa al Palau pensant a sumar un triomf que, a l'espera d'una ensopegada dels d'Ivanovic a Gran Canaria, els iguali amb els bascos en la primera plaça del campionat.

Xavi Pascual donarà descans a Juan Carlos Navarro per tal que l'escorta pugui recuperar-se plenament de les seves molèsties. El tècnic blaugrana, però, podrà comptar amb la resta dels seus jugadors. Els donostiarres, per la seva part, no es poden permetre una nova relliscada ja que es podria comprometre el seu futur a l'ACB.

Anar al contingut