Actualitat blaugrana

El Barça treballa a porta tancada per ultimar els detalls de la final contra l'Arsenal

L'entorn blaugrana ja viu plenament l'actualitat en clau Lliga de Campions. Contra l'Arsenal jugaran el partit més important dels últims anys i tots els integrants de l'equip en són plenament conscients. Amb Leo Messi, que ha treballat amb la resta de companys, Frank Rijkaard ha volgut fer una última sessió en la intimitat i aquest dilluns ha treballat amb els jugadors a porta tancada. El tècnic holandès ha convocat tota la plantilla del Barça per a la final de la Lliga de Campions contra l'Arsenal.

Actualitzat

Diumenge, per primer cop, va fer tot l'entrenament amb els companys. Aquest dilluns hi ha tornat i, a més, viatjarà a París. Messi, però, agafarà dimarts al matí l'avió perquè viatjarà tota la plantilla. Rijkaard no ha donat llista de convocats i, per tant, continua sent un misteri saber si l'argentí serà a Saint-Denis per jugar, per seure a la banqueta o veure el partit des de la graderia. Els seus companys ho tenen clar. Amb ell, l'equip és més fort.

Deco, l'únic blaugrana que ha guanyat una final de la Lliga de Campions, ha coincidit amb les declaracions que han fet aquests dies els seus companys. No hi ha favorits. És una final, pot passar de tot, i l'únic que volen és tornar satisfets per haver-ho donat tot, es guanyi o es perdi.

L'equip marxarà dimarts, però aquest dilluns ho ha fet l'autocar oficial del club. Carregat amb tot el material. Samarretes, botes, les pilotes oficials del partit, i qui sap si alguna caixa d'ampolles de cava. L'autocar rebrà dimarts al matí l'expedició a l'aeroport Charles de Gaulle.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut