Barça

El Barça torna aquesta tarda a la feina per començar a preparar el partit contra el Betis

El Barcelona torna aquesta tarda a la realitat competitiva, després de la festa de la Pilota d'Or. Demà rep la visita del Betis, en partit corresponent a l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei. Després que Guardiola va donar descans a l'últim partit a Dani Alves, Sergio Busquets i Xavi Hernández, en previsió del terrible calendari de gener, l'entrenador ha de decidir ara com gestiona l'onze titular que rebrà el Betis, líder de Segona i que busca la proesa al Camp Nou.

Actualitzat
  • ANÀLISI
  • Ricard Torquemada
    Per Ricard Torquemada
Excepte Pinto, que sembla tenir un lloc assegurat en els partits de Copa, la resta de l'equip que pot presentar el Barça és una incògnita, tot i que el tècnic podria apostar pels titulars amb la idea de solucionar l'eliminatòria a casa.

A la defensa, Alves podria tornar a l'equip en el lateral dret i Guardiola té una bona ocasió per tornar a comptar amb Gaby Milito, després que l'argentí ha sol·licitat abandonar l'equip durant el mercat invernal davant la falta de minuts. En tot cas, en l'eix defensiu, Puyol podria descansar i en la seva posició podria actuar Abidal.

Per l'esquerra, i una vegada recuperat dels seus problemes físics, Maxwell podria tornar a la banda. Mascherano podria repetir com a titular al centre del camp, mentre que Xavi, Iniesta i Keita es reparteixen dos dels tres llocs a la medul·lar. Al davant, Guardiola podria comptar amb la tripleta titular: Pedro, Messi, Villa; o bé donar una oportunitat a Bojan o Afellay, habituals suplents.

El partit servirà també per homenatjar els tres finalistes a la Pilota d'Or i també com a comiat pòstum a Ángel Pedraza, exfutbolista del Barça, mort el cap de setmana passat.

Per la seva banda, el Reial Betis viatja a Barcelona amb la intenció d'assolir una proesa al Camp Nou. L'equip que dirigeix el madrileny Pepe Mel -que comanda amb autoritat la Segona divisió- arriba al partit amb l'ànim "pels núvols" després d'eliminar dos "primeres", Reial Saragossa i Getafe, en els dos casos després de remuntar resultats a les seves visites a La Romareda i el Coliseum Alfonso Pérez.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut