Futbol

El Barça torna als entrenaments per redreçar el rumb a Amsterdam

El Barça ha tornat als entrenaments després de la primera derrota de la temporada al Camp Nou, el dissabte davant el Celta. L'objectiu és redreçar el rumb al més aviat possible, sobretot perquè una relliscada el dimecres al camp de l'Ajax podria comprometre les opcions de classificació a la Champions.

Actualitzat

El Barça ha tornat als entrenaments després de la primera derrota de la temporada al Camp Nou, el dissabte davant el Celta. L'objectiu és redreçar el rumb al més aviat possible, sobretot perquè una relliscada el dimecres al camp de l'Ajax podria comprometre les opcions de classificació a la Champions. Sergi roberto, amb molèsties, cau de la llista de convocats. 

Andrés Iniesta i Jérémy Mathieu, descartats per a aquest partit, han fet fisioteràpia dins el procés de recuperació de les seves respectives lesions. Sergi Roberto i Thomas Vermaelen han fet treball específic i tenen molts números de no arribar a temps a la llista de convocats pel dimecres. 

La llista de convocats per al partit contra l'Ajax la formen: Ter Stegen, Bravo; Alves, Montoya, Piqué, Bartra, Douglas, Alba, Adriano, Mascherano; Rakitic, Sergio Busquets, Xavi, Rafinha, Pedro, Suárez, Messi, Neymar i Munir. 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut