Hoquei patins

El Barça torna a patir per guanyar el Reus i se situa a una victòria de la final de l'OK Lliga

El Barça ha encarrilat la classificació per a la final de la Lliga d'hoquei patins després d'imposar-se en el segon partit de l'eliminatòria contra l'Arenamar Reus per 3-2. En el primer matx, els blaugrana ja havien guanyat per un ajustat 2-1 en un partit en què els reusencs van estar a punt de donar la sorpresa al Palau Blaugrana. Dimarts que ve es jugarà el tercer partit a la capital reusenca, que podria ser definitiu en cas de victòria blaugrana.

El Barcelona té ben encarrilada aquesta sèrie semifinal pel títol de l'OK Lliga, tot i que el Reus Deportiu s'ha tornat a avançar en el marcador i ha disposat d'ocasions de tenir una renda més àmplia, com ja va passar en el primer enfrontament. Teixidó ha marcat pels reusencs, en el minut 6, i, en el 14, David Gabaldón ha restablert momentàniament l'equilibri en el marcador. Ha estat una primera meitat molt disputada, amb nombroses ocasions a les dues porteries. El segon gol de Gabaldón ha permès als barcelonistes arribar al descans ja amb avantatge. En la segona meitat han especulat amb el marcador. El Barcelona esperava el Reus i els roig-i-negres, de verd, esperaven sorprendre els locals en un contraatac. El gol de Gabriel Cairo ha tornar a desencadenar les hostilitats. El Reus ha fallat un penal i, després, Sama ha fet un gol que ha posat molta emoció als minuts finals. Però la lluita ha fet que el Reus es carregués amb moltes targetes, i això farà que tres dels seus titulars -García,Teixidó i Caldú- no puguin jugar el tercer partit d'aquest "playoff" semifinal dimarts, a Reus.