Barça

El Barça torna a la feina sense Iniesta i pensa ja en el partit de dissabte contra l'Osasuna

El Barça ja ha tornat a la feina, poques hores després de l'empat a dos contra el Milan en la primera jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. Josep Guardiola ha fet entrenar els seus jugadors aquest matí. Bàsicament, recuperació per als onze titulars d'ahir. Els blaugranes miren de girar full i pensar només en el partit de dissabte contra l'Osasuna. Per a aquest partit, Guardiola tindrà la baixa d'Andrés Iniesta, que ahir es va fer un trencament muscular al bíceps femoral de la cama esquerra. En canvi, la bona notícia va ser el retorn de Carles Puyol, que espera gaudir de més minuts en els pròxims partits.

Actualitzat
L'entrenament d'avui del Barcelona ha estat protagonitzat per l'absència d'Andrés Iniesta, que es va lesionar en el partit de Lliga de Campions davant del Milan, i que avui ja no s'ha entrenat amb el grup, en què tampoc estaven els lesionats Gerard Piqué i Alexis Sánchez. Iniesta va patir un trencament al bíceps femoral de la cama esquerra a la primera part del partit contra el Milan i estarà fora dels terrenys de joc durant un mes.

El manxec s'uneix així a les baixes de Piqué i Alexis, que segueixen amb el seu procés de recuperació de les seves lesions musculars, una malaltia que ja ha afectat diversos membres de la plantilla del Barça en aquest inici de temporada.

Per la seva banda, el francès Éric Abidal i Pedro Rodríguez s'han entrenat al marge, fent treball específic de recuperació, mentre que quatre jugadors del filial han completat la sessió. Muniesa, Espinosa, Balliu i el porter Oier -que avui fa 22 anys- han estat els jugadors d'Eusebio que s'han unit al primer equip.

Es tracta del primer entrenament després de l'ensopegada a casa en l'estrena de la Lliga de Campions davant el Milan (2-2), en què només van poder empatar amb un gol en el descompte dels italians. L'equip del tècnic blaugrana, Josep Guardiola, ha realitzat una sessió suau d'entrenament pensant ja en el pròxim rival en Lliga, l'Osasuna.

El capità, que avui ha estat l'encarregat d'atendre els mitjans, ha lamentat el resultat del partit contra el Milan, i ha reconegut que "va ser un pal, per la manera com va succeir. Mereixíem molt més. Hem de seguir treballant com fins ara", ha explicat Puyol, que també ha assegurat que es troba molt bé físicament. "Em vaig sentir bé, feia molt de temps que no jugava. Ja fa vuit mesos des que va aparèixer la lesió, però la veritat és que em trobo cada dia millor. Ara toca anar agafant ritme", ha explicat el capità blaugrana en roda de premsa.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut