Actualitat blaugrana

El Barça torna a la feina per preparar la prèvia de la Champions

Pep Guardiola ha començat a preparar el partit d'anada de la fase prèvia de la Champions League, que el Barça jugarà aquest dimecres contra el Wisla de Cracòvia. L'equip s'ha entrenat al matí al Miniestadi i ho ha tornat a fer a la tarda. El conjunt blaugrana encara aquest enfrontament clau amb l'abscència de Messi però amb la confiança de comptar tots els partits de la pretemporada per victòries. L'eliminatòria també servirà per desvelar tots els dubtes sobre la continuïtat d'Eto'o.

Actualitzat
El Barça de Pep Guardiola debutarà aquest dimecres al Camp Nou en el partit d'anada de la fase prèvia de la Champions League. Aquest és el primer repte important de la temporada 2008-2009 per als blaugranes, ja que per accedir al sorteig dels grups de la màxima competició europea necessiten superar l'eliminatòria contra el Wisla de Cracòvia.

Els jugadors han tornat avui als entrenaments amb l'objectiu d'adaptar-se al més aviat possible al canvi horari, després de disputar dos partits amistosos als Estats Units. Després de tancar el seu fitxatge pel Celtic de Glasgow, Marc Crosas ja no ha participat a la sessió preparatòria. Diversos jugadors del Barça Atlètic continuen entrenant-se amb el primer equip i algun d'ells podria acabar formant part de la plantilla per a tota la temporada.

Un dels centres d'atenció del partit de dimecres serà Samuel Eto'o. Si Guardiola fa jugar el davanter camerunès semblaria evident que el club aposta per la continuïtat d'Eto'o, ja que no podria disputar aquesta edició de la Champions League amb cap altre equip. Els gols d'Eto'o durant la pretemporada li han fet guanyar molts números per quedar-se, però si finalment no disputa la prèvia de la Champions amb el Barça quedarien obertes les portes a un possible traspàs i el davanter de Costa d'Ivori Didier Drogba s'acostaria al Camp Nou.

Messi agraeix el suport de Guardiola

Leo Messi s'ha mostrat molt agraït pel tracte rebut per Guardiola en relació amb la seva participació en els Jocs Olímpics. El davanter argentí ha afirmat que el tècnic li ha donat el seu suport des del primer dia i per això valora el comportament del de Santpedor de "deu punts".

El jugador del Barça també ha parlat de Samuel Eto'o. L'argentí es mostra content que el camerunès continuï al Barça, ja que "actualment és el millor davanter del món". "No crec que hi hagi cap jugador com ell i tenir-lo al nostre equip és molt important", ha manifestat l'argentí.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut