Futbol

El Barça torna a la feina amb tots els cracs a punt abans de marxar a l"stage" de pretemporada a Escòcia

El Barça ha començat aquest dissabte al matí la pretemporada. Henry s'ha entrenat al costat de Ronaldinho i Eto'o, sota l'atenta mirada de Frank Rijkaard. A la Masia també s'han vist els altres fitxatges, Touré i Abidal. Tots ells han passat les revisions mèdiques i físiques abans de l'"stage" d'Escòcia, que començarà dilluns. El cos tècnic ha dividit l'equip en dos grups, i a la tarda els jugadors que al matí havien fet les proves mèdiques han trepitjat el terreny de joc, i viceversa. En el segon torn han saltat a la gespa les noves promeses blaugranes, com el mexicà Giovani dos Santos, que fa poc ha disputat el Mundial sub-20, i el català Bojan, la perla del planter, de només setze anys.

Actualitzat

En el retorn del Barça a la feina s'ha pogut veure una imatge que molts aficionats blaugranes somiaven, Ronaldinho, Eto'o i Henry junts en el mateix equip. I això que encara falta Messi, per completar una davantera d'autèntic luxe. L'arribada d'Henry, però, suposarà encara més competència per als que ja hi eren. Els altres nouvinguts, com Touré Yaya o Abidal, faran augmentar també el nivell d'exigència de la plantilla, on ningú es pot adormir per no repetir els errors de la temporada passada. Comença, doncs, una nova etapa, com ha reconegut Frank Rijkaard. El tècnic holandès ha assegurat que tots comencen de zero.

Els jugadors que al matí s'han exercitat al camp de la Masia, com Eto'o, a la tarda han passat revisió mèdica, mentre la resta de futbolistes que al matí no havien sortit a entrenar ho han fet al vespre. Entre ells, dues de les perles del planter blaugrana com Bojan o Giovani dos Santos, o alguns que semblen tenir el seu futur lluny del Camp Nou, com Ezquerro o Motta.

D'altra banda, el club blaugrana ha comunicat a la Federació Catalana de Futbol que no vol disputar la semifinal i la hipotètica final de la Copa Catalunya, els dies 18 i 20 d'agost. El Barça justifica aquesta decisió pel fet que del 15 al 24 d'agost vol acabar la seva preparació per a la Lliga, sense haver de jugar cap partit més els últims nou dies de la pretemporada.

Messi, de promoció a la Xina

Només Márquez, Milito i Messi segueixen de vacances perquè van jugar la Copa Amèrica. Però el més jove de tots es podria dir que d'alguna manera està treballant. Leo Messi està en plena promoció d'un refresc a la Xina. En aquest país ha de fer cinc actes publicitaris, i en el primer, s'ha donat un autèntic bany de masses. Quan acabi aquesta minigira pel país asiàtic, Messi tornarà a Buenos Aires. El davanter del Barça té permís fins al 7 d'agost per incorporar-se a la disciplina blaugrana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut