Barça

El Barça té una oferta del Chelsea de 33 milions d'euros per Cesc i estudia el fitxatge de Rakitic com el seu substitut

El Barça té una proposta del Chelsea de 33 milions d'euros per fitxar Cesc, una oferta que, com va demanar el jugador, es tindrà en compte. De fet, el club ja estudia la possibilitat de fitxar el sevillista Rakitic com a substitut. Tot plegat ho va destapar, als Estats Units, una indiscreta conversa entre Gerard Piqué i Vicente del Bosque.

Actualitzat

Gerard Piqué ha destapat, sense voler, que el futur de Cesc no passa pel Barça. La destinació del migcampista d'Arenys serà el Chelsea, de moment l'únic club que ha posat una oferta en ferm sobre la taula. El Barça té una proposta del Chelsea de 33 milions d'euros per fitxar Cesc. Una oferta que, com va demanar el jugador, es tindrà en compte. De fet, el club ja estudia la possibilitat de fitxar el sevillista Rakitic com a substitut. Tot plegat ho va destapar, als Estats Units, una indiscreta conversa entre Gerard Piqué i Vicente del Bosque.

Parlar amb la boca tapada és un gest habitual en els futbolistes per amagar el que diuen. Gerard Piqué ho va tornar a fer quan anaven cap a l'entrenament amb la selecció espanyola. Abans, però, a la sala de premsa, la mateixa maniobra no el va protegir del tot en la conversa amb Del Bosque, i els micròfons van captar les paraules que situen Cesc fora del Barça.

El Barça té una oferta del Chelsea, però els clubs encara no han arribat a cap acord. En les respostes als periodistes, Piqué va donar suport al migcampista d'Arenys i va criticar que no se l'hagi apreciat prou. Cesc es va convertir en blaugrana fa tres anys, i ell mateix va fer públic que el Barça va pagar a l'Arsenal una quantitat pròxima als 33 milions d'euros, la mateixa xifra que ara recuperaria amb el seu traspàs.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut