Actualitat blaugrana

El Barça té un peu a la tercera ronda de la Copa de la UEFA després de guanyar el Panionios

El Barcelona ja té un peu i mig a la tercera ronda de la Copa de la UEFA. Ahir no va tenir cap problema per guanyar per 0-3 el Panionios grec, en un partit en què Luis García va confirmar la seva projecció. També va ser positiu el retorn de Patrick Kluivert, que va marcar en la primera pilota que tocava.

En un partit plàcid davant un Panionios inoperant, el Barça va deixar sentenciada l'eliminatòria. Luis García va tenir la primera ocasió clara per als blaugrana. A la segona, l'extrem no va fallar i va inaugurar el marcador. Xavi va enviar una passada a Luis García, que va marcar amb la inestimable col·laboració del porter Drobny. Tan sols faltaven dos minuts per al descans. Només començar la segona part, Kluivert va fer el 2-0 amb un xut creuat. L'holandès, que va substituir Saviola al descans, va tornar a marcar després de passar-se diversos partits a la banqueta. Ronaldinho va estar molt vigilat i va entrar poc en joc. Luis García, l'home més incisiu dels blaugrana, va gaudir d'una nova ocasió, que el porter ha desviat a córner. Ja al temps de descompte, Xavi va tancar al marcador amb un gol directe de falta.