Actualitat blaugrana

El Barça tanca les gires nord-americana i britànica amb un balanç positiu

El Barça ha arribat aquesta matinada a Barcelona amb la sensació que la pretemporada va força bé, però també conscients que encara els fa falta algun reforç més i amb l'assignatura pendent sobre què s'ha de fer amb els descartats. Per cert, avui s'ha sabut que Riquelme ja no pot tornar al Boca Juniors perquè l'Associació del Futbol Argentí ha denegat la pròrroga per inscriure jugadors que havia demanat el Boca. Els jugadors del Barça avui tenen descans, després de l'últim partit que van disputar ahir, a Irlanda del Nord, davant d'un rival molt modest. El mexicà Márquez va fer el seu primer gol blaugrana i Ronaldinho i Saviola van tornar a demostrar que poden formar un dels tàndems més letals del futbol espanyol.

El F. C. Barcelona ha tancat les dues gires de la pretemporada amb un balanç força positiu. Tres victòries, dues derrotes i un empat és el balanç dels sis partits que han jugat. La gira nord-americana va començar amb una victòria en els penals contra el Juventus. Els 90 minuts reglamentaris van acabar amb empat a dos. El segon partit, també contra un equip italià, va suposar la primera victòria blaugrana. Van derrotar per 2-0 el Milan. La primera derrota del conjunt que entrena Frank Rijkaard va arribar en l'últim partit de la gira pels Estats Units. El Manchester United, que també volia aconseguir els serveis de Ronaldinho, va vèncer els blaugranes per 1-3. La segona gira va començar millor per al Barça. En terres britàniques, els blaugranes van guanyar per la mínima, 1-0, el Leicester. La segona derrota també va ser contra un Manchester, en aquest cas, el Manchester City per 2-1. Dimarts, els catalans van ser clarament superiors al Derry i van tancar la gira britànica amb un 0-5 esperançador. Divendres, el Barça jugarà contra l'Elx i el dia 22 d'agost es presentaran davant dels aficionats en el Trofeu Joan Gamper.