Actualitat blaugrana

El Barça supera el Vilafranca per 0-6, amb dos gols d'Eto'o i un de Deco

El Barça ha guanyat per 0-6 el Vilafranca, en el partit que servia per commemorar el centenari del Club de Futbol Vilafranca, i que tenia l'al·licient de veure dos debutants en l'equip blaugrana, Eto'o i Deco. Tots dos han format part de l'onze titular de Frank Rijkaard, i tots dos han debutat amb gol. El portuguès només ha trigat 12 minuts a marcar el seu primer gol com a blaugrana, amb un xut des de fora de l'àrea. I Samuel Eto'o ha fet dos gols en el seu debut.

A Vilafranca ha arribat l'hora de l'estrena del camerunès Eto'o i del portuguès Deco, i ho han fet amb gols. El primer ha estat, precisament, de l'exjugador del Porto, amb un potent xut des de fora l'àrea que ha superat el porter Massana. Com s'esperava, el Barça ha dominat a plaer i el segon gol ha arribat a la sortida d'un córner, que Márquez ha enviat de cap a la xarxa, en el minut 22. I si abans Deco havia estat protagonista, l'altre debutant, Eto'o, no ha volgut ser menys i, abans del descans, ha fet el tercer gol dels blaugrana. El camerunès, sol davant Massana, l'ha superat per baix. Tot i que Rijkaard ha fet canvis, el rendiment de l'equip no se n'ha ressentit, i Giuly, que ha disposat de moltes ocasions, ha fet el quart als dotze minuts de la represa. Precisament el francès ha estat qui ha donat la passada del cinquè, marcat per Luis García. El de Badalona ha començat el partit a la banqueta. La mitja dotzena ha arribat en una jugada culminada per Eto'o. El camerunès, amb dos gols, ha demostrat que és letal a l'àrea rival.