El Barça supera el tràmit contra el Cartagena (3-0) en una jornada solidària al Camp Nou

En una jornada marcada per la solidaritat al Camp Nou, el Barça ha superat el tràmit davant el Cartagena (3-0) -tenint en compte l'1-4 de l'anada-. Han marcat Pedro, Tello i Neymar. A vuitens els espera el Getafe, que també serà el pròxim rival del Barça a la Lliga, diumenge.

Martino ha prescindit de jugadors del filial i ha presentat una alineació altament competitiva, amb Neymar al capdavant i Puyol lluint el braçalet de capità. Tello ha donat el primer avís al minut 4, però el seu xut l'ha rebutjat Savu amb els punys. Al quart d'hora de joc ha estat Adriano qui ho ha intentat de lluny, i de nou Savu ha entrat en acció blocant una rematada de cap tova de Neymar. En resum, poc bagatge ofensiu del Barça enfront d'un Cartagena ferm en defensa, i que fins i tot ha estat a punt d'avançar-se, amb un llançament de falta de Zurdo. La resistència murciana ha aguantat fins a la mitja hora, quan la incursió de Montoya per la dreta ha acabat amb una centrada que Pedro ha convertit en l'1-0.

En una segona meitat, el Barça ha marcat el 2-0 en la primera ocasió de cert perill, que ha trigat 23 minuts a arribar. El xut de Tello el desvia Mariano i acaba enganyant el porter Savu. Els canvis han centrat el protagonisme en els últims minuts, quan, amb tot decidit, Martino ha fet entrar al terreny de joc Alexis, Iniesta i Jordi Alba, en comptes de donar-los descans. Precisament, de les botes del manxec ha nascut el definitiu 3-0, marcat de cap per Neymar a dos minuts per al final.

Ha estat una jornada solidària al Camp Nou, que ha registrat una assistència de 47.280 espectadors. Als blaugranes, els espera a vuitens el Getafe, que també serà el proper rival del Barça a la Lliga, diumenge.