Hoquei patins

El Barça supera el SHUM Maçanet i acaba l'any com a líder en solitari de l'OK Lliga (5-3)

El Barça ha acabat l'any 2011 com a líder en solitari de l'OK Lliga després de la novena jornada de la competició. Els blaugranes van superar ahir per 5-3 el SHUM Maçanet, considerat l'equip revelació de la temporada, al Palau Blaugrana, i es refermen en el liderat de la classificació per segona setmana consecutiva. Marc Torra, Mia Ordeig per partida doble, Pablo Álvarez i Marc Gual han estat els golejadors del conjunt de Gaby Cairo mentre que Soler (2) i Roca han marcat pels gironins.

Actualitzat
A falta del partit que disputaran aquest dilluns el Tecnol Reus i el Noia Freixenet, que tancarà la jornada, i els compromisos europeus del cap de setmana que ve, l'OK Lliga s'ha acomiadat fins al 2012, quan al gener es jugaran quatre jornades decisives per decidir, en acabar la primera volta, els classificats per a la Copa del Rei.

En segona posició a tres punts dels blaugranes hi ha el Liceo, que s'ha refet de la derrota davant el Maçanet amb una golejada per 8-2 al Calafell, mentre que l'ensopegada de la jornada l'ha protagonitzat el Roncato Vic, que segueix sense trobar el seu joc, i ha perdut 2-3 a casa contra l'Enrile Alcoi, i se situa desè en la taula, un fet insòlit en l'equip vigatà les últimes temporades.
Anar al contingut