Actualitat blaugrana

El Barça supera el quart test de la pretemporada amb una golejada davant el Chivas (5-2)

El Barça continua acumulant victòries en aquesta pretemporada. L'equip que dirigeix Pep Guardiola ha superat el Chivas mexicà per un contundent 5-2 en el que ha estat el primer amistós de la gira americana. Els blaugrana han tornat a mostrar el seu potencial ofensiu amb una nova golejada. Sense l'argentí Leo Messi, l'encert golejador l'ha posat aquesta vegada el camerunès Samuel Eto'o, que s'ha reivindicat amb dues dianes. La resta dels gols blaugrana han estat obra de Xavi, Hleb i Cáceres, mentre que pel Chivas han marcat Padilla i Hernàndez.

Nou recital golejador del Barça en el quart test de la pretemporada. L'equip de Pep Guardiola ha tornat a deixar bones sensacions amb un joc alegre, de toc i netament ofensiu. Xavi ha obert la llauna al minut 25 en aprofitar una passada d'Iniesta. Abans, però, l'àrbitre ha anul·lat un gol a Pedro. El canterà ha tornat a fer un gran matx i es confirma com el jugador revelació de la pretemporada blaugrana. Poc abans d'arribar el descans, ha arribat el segon, marcat per Hleb en aprofitar una gran assistència d'Iniesta. Primer gol del bielorús, que ha jugat de 9 mentre que Henry ho ha fet a la banda esquerra.

A la represa, molts canvis i més gols. El 3-0 ha estat obra de Samuel Eto'o en la primera pilota que ha tocat després d'una excel·lent jugada personal de Jeffren. El Chivas ha reduït distàncies mitjançant Padilla però Eto'o ha tornat a reivindicar-se amb una altra diana després d'una gran combinació amb Bojan. Tercer gol del camerunès a la pretemporada, que es resisteix a abandonar el Barça.

Els últims minuts del matx s'han animat amb dos gols més. En el minut 89, el defensa del Chivas Hernández ha fet una excel·lent rematada per fer el segon del seu equip, però ha estat Martín Cáceres l'encarregat de tancar el marcador a la sortida d'un córner. El Barça ha superat el primer examen de la gira americana amb bona nota.