Bàsquet

El Barça supera el MoraBanc Andorra en un festival ofensiu i suma la 18a Lliga Catalana (104-93)

El Barça ha derrotat el MoraBanc Andorra per 104-93 en un festival de bàsquet ofensiu i s'ha proclamat campió de la Lliga Catalana per sisena vegada consecutiva, la 18a del seu palmarès. Justin Doellman, amb 27 punts, ha estat el màxim anotador i Ante Tomic ha estat escollit MVP de la final.

Actualitzat

El Barça s'ha proclamat campió de la Lliga Catalana de bàsquet per 18a vegada al derrotar el Morabanc Andorra per 104 a 93 en la final disputada a la Seu d'Urgell i que ha estat un autèntic recital ofensiu. Tot i la diferència final d'11 punts, el cert és que l'equip blaugrana ha hagut de treballar molt per poder aixecar el trofeu per sisè any consecutiu. El Morabanc Andorra, recentment ascendit a la Lliga Endesa, ha plantat cara en tot moment i, de fet, ha arribat al descans amb un mínim avantatge en el marcador d'un punt, 51 a 52.

En la segona part s'ha mantingut la tònica d'igualtat fins als últims 5 minuts. Amb Joan Carles Navarro fent de base, el Barça ha pogut aleshores fer palesa la superioritat que se li suposava i ha acabat guanyant el partit amb una diferència que semblava impensable només uns minuts abans. Justin Doellman, amb 27 punts, ha estat el màxim anotador del partit, tot i que Ante Tomic (14 punts, 10 rebots, sis assistències, quatre taps i 32 de valoració) ha estat designat el jugador més valuós de la final.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut