Lliga ACB

El Barça supera el Lucentum d'Alacant en el primer partit de quarts de final

En aquest inici de "play-off", els de Pesic han superat amb claredat (80-63) l'equip de l'argentí Julio Lamas, i han posat l'1 a 0 en l'eliminatòria. Amb una gran actuació de Gregor Fucka (20 punts i 9 rebots), el Barcelona n'ha tingut prou per desfer-se del Lucentum. Els alacantins són els convidats sorpresa d'aquests quarts de final, i tot fa pensar que la seva presència entre els vuit millors serà més testimonial que res més.

Fins que s'ha arribat al descans, el partit ha estat molt igualtat. Les diferències han estat mínimes, i en l'inici del segon quart el Lucentum fins i tot ha anat al davant en el marcador. Dejan Bodiroga no ha estat tan inspirat com de costum, i el Barça ho ha notat en aquest tram de partit. Els blaugrana han reaccionat i se n'han anat al vestidor amb un avantatge de set punts (40-33). En el tercer quart, els homes de Pesic han fet palesa la seva superioritat. Gràcies a una bona defensa sobre els homes clau del Lucentum (sobretot Perasovic), han anat fent més gran el forat, i s'han plantat en els últims deu minuts amb 14 punts d'avantatge. El quart parcial no ha tingut història. Els uns i els altres han fet rotacions per reservar els jugadors amb vista al partit de diumenge. Un partit que amb tota seguretat serà més disputat que aquest primer del Palau.