Hoquei patins

El Barça Sorli Discau visita el Liceo en un partit que pot decidir el campió de l'OK Lliga

L'OK Lliga es decideix en gran part aquest dissabte a la Corunya. El Barça Sorli Discau i el Liceo es veuen les cares en un duel que pot decidir el campionat. Els blaugranes lideren la classificació a falta de només tres jornades mentre que els gallecs, segons a només un punt dels catalans, somien en el doblet. Els homes de Carlos Gil vénen de guanyar la CERS i no han perdut cap partit com a locals en tot el campionat. A més, ja van imposar-se al Palau en la primera volta. Qui guanyi, doncs, pot donar un pas pràcticament definitiu cap al títol.

Actualitzat
El Liceo vol recuperar el liderat de l'OK Lliga. El mateix que va perdre ara fa tot just dues jornades en favor del FC Barcelona. Per això necessita vèncer el Barça aquest dissabte a la Corunya en un duel entre els dos millors equips del campionat.

Els homes de Ferran Pujalte saben de la dificultat del partit però també que si marxen de Galícia amb un resultat positiu tindran mitja Lliga al sarró. Els blaugranes han anat de menys a més i són, ara per ara, el rival a batre. Els de Carlos Gil, d'altra banda, han estat molt regulars i el seu hoquei alegre ha estat dels millors aquesta temporada. A més, vénen amb la moral pels núvols després d'imposar-se a la CERS.

Un empat, però, també permetria el Vic entrar de nou en la lluita pel títol sempre que vencin el Reus en el seu compromís d'aquest dissabte.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut