El Barça s'imposa amb comoditat a l'East Jutland XI en el primer partit de pretemporada

Primer partit amistós de pretemporada i primera victòria del Barça. Els blaugrana han debutat amb un còmode triomf contra l'East Jutland XI, un combinat de jugadors danesos amateurs, a qui han derrotat per 0-4 en un matx disputat a l'estadi d'Aarhus. Larsson i Eto'o han marcat en la primera meitat i Gabri i Giuly han completat la golejada a la represa. Van Bommel ha fet el seu debut amb la samarreta blaugrana, mentre que Santi Ezquerro haurà d'esperar ja que estarà tres setmanes de baixa per un trencament fibril·lar.

El Barça no ha tingut cap problema per imposar-se a l'East Jutland XI en el primer partit de la pretemporada, que s'ha disputat a la localitat danesa d'Aarhus. Els blaugrana han estat molt superiors davant el dèbil combinat de jugadors amateurs locals. Frank Rijkaard ha presentat un onze inicial amb Jorquera a la porteria, Belleti, Rodri, Edmílson i Gio, en defensa, Xavi, Van Bommel i Deco, al mig del camp, i a la punta d'atac, Iniesta, Larsson i Eto'o. En la primera meitat el domini blaugrana s'ha incrementat a mesura que passaven els minuts, però la primera ocasió clara de gol ha estat per als danesos. Jorquera ha salvat de forma magistral un mà a mà molt perillós que a punt ha estat de significar l'1-0. Tot i aquest petit ensurt, el Barça s'ha avançat en el marcador tres minuts després. Larsson ha aprofitat una assistència d'Iniesta per marcar a porta buida el primer gol de la pretemporada. El segon gol del Barça no ha trigat a arribar. En el minut 30, Van Bommel, que ha fet el seu debut amb la samarreta blaugrana, ha deixat el gol en safata a Eto'o, que només ha hagut d'empènyer la pilota al fons de la porteria. Poc abans del descans, Iniesta ha pogut fer el tercer amb un xut de rosca des de la frontal de l'àrea que ha fregat l'escaire. Els danesos gairebé no han inquietat la porteria de Jorquera i amb el 0-2 s'ha arribat al descans. A la represa, ha començat el típic carrousel de canvis d'aquests partits de preparació i el ritme de joc ha baixat considerablement. En aquesta segona meitat, Maxi ha tingut alguna ocasió per ampliar l'avantatge blaugrana però el davanter argentí no ha estat gaire encertat. Sense prémer l'accelerador en cap moment, en el minut 71 ha arribat el 0-3 per mitjà de Gabri i pràcticament a continuació, Giuly ha fet el quart. Tot i la golejada final, el primer partit de la pretemporada no ha servit per treure gaires conclusions i ha estat un entrenament més per millorar el to físic de cara a l'inici de la temporada.