Lliga Asobal

El Barça s'imposa al Portland per 35-29 i consolida el segon lloc en la classificació

El Barça s'ha imposat al Portland San Antonio per 35-29, en partit corresponent a la 21a. jornada de la Lliga Asobal. Aquesta victòria consolida els blaugranes en el segon lloc de la classificació i gairebé li assegura una plaça per jugar la Lliga europea la temporada que ve. Però si una cosa ha deixat clara el partit d'aquest dimecres és que tots dos equips necessiten una renovació a fons de cara a la temporada que ve per poder plantar cara al Ciudad Real.

Un parcial de 7-1 en els primers minuts de joc ha posat ràpidament en avantatge el conjunt de Valero Rivera. Bon tir exterior d'Iker Romero i eficàcia d'Ortega des del punt de penal. La diferència ha arribat a ser de sis gols en el primer període i era de cinc en els primers minuts del segon. Però als catalans els falta molta consistència i el partit ha estat a punt de complicar-se. Sort que el Barcelona s'ha entonat en atac en els últims minuts i una genialitat d'Ortega i el lideratge de Jerome Fernández els ha conduït a una victòria clara per 35-29.