Handbol

El Barça s'imposa al Gáldar per un clar 32 a 25 i se situa al capdavant de la Lliga ASOBAL

El F. C. Barcelona ha aconseguit una clara victòria contra el Gáldar per un contundent 32 a 25 al Palau Blaugrana, en partit corresponent a la vuitena jornada de la Lliga ASOBAL d'handbol. Amb aquest resultat, els blaugranes aconsegueixen situar-se en el liderat de la classificació amb 14 punts, els mateixos que l'Ademar Lleó i dos més que el Ciudad Real. L'altre equip català, el Granollers, ha aconseguit un meritori empat a 29 contra el Portland San Antonio, actual campió de lliga.

L'equip de Valero Rivera s'ha passejat des de bon principi i no ha patit en cap moment per aconseguir una fàcil victòria. Així, els blaugranes pràcticament han sentenciat el partit en els primers cinc minuts amb un parcial de 4 a 1 en començar i, al descans, s'hi ha arribat amb un clar 18 a 10. Enric Masip i l'hongarès Laszlo Nagy, amb vuit gols cadascun, s'han convertit en les autèntiques estrelles del Barça. A més, el crac hongarès ha establert el seu registre gràcies a un impecable 100% d'efectivitat en els llançaments. En l'altre partit destacat de la jornada, el Granollers ha aconseguit un meritori empat a 29 contra el Portland San Antonio de Pamplona en un partit molt igualat. La vuitena jornada s'ha completat amb aquests resultats: Barakaldo 25 - València 30 Altea 29 - Bidasoa 34 Torrevella 28 - Valladolid 34 Teucro 19 - Frig. Morrazo Cangas 23 Ciudad Real 32 - Caja España Ademar 28 Demà es juga el Cantàbria-Alcobendas.