ACB

El Barça s'imposa a la pista del Fórum i es manté invicte amb Joan Montes a la banqueta

Joan Montes es manté invicte a la banqueta del Futbol Club Barcelona com a primer entrenador. Els blaugrana han guanyat a domicili en la segona jornada de la Lliga ACB el Fórum de Valladolid per set punts de marge, 73-80. L'aler del Barça Dejan Bodiroga, amb 19 punts, ha estat el màxim anotador de l'equip català. De fet, el Barça ha estat l'únic equip català que ha guanyat. El Casademont Girona ha perdut en la pròrroga en la seva visita a Granada (105-96) després d'empatar a 88 al final dels 40 minuts reglamentaris. Tampoc ha pogut guanyar el Ricoh Manresa, que, tot i fer un bon partit, s'ha vist superat per la defensa del Gran Canària (73-68).

No ha pogut aconseguir la primera victòria de la temporada l'Unelco Tenerife, que ha perdut a casa contra el Reial Madrid per 68-76. L'equip de Maljkovic es manté invicte després de dues jornades.