Actualitat blaugrana

El Barça s'entrena sense Rijkaard i amb només cinc jugadors

Els ajudants de Frank Rijkaard, Eusebio Sacristán i Johan Neeskens, han dirigit l'entrenament matinal de l'equip blaugrana, en el qual només han participat cinc jugadors del primer equip, en absència del preparador holandès, afectat d'un refredat. Només Sylvinho, Valdés, Ezquerro, Jorquera i Oleguer han participat en la sessió. També ha sortit a la gespa de la Masia el capità del primer equip, Carles Puyol, que segueix recuperant-se de la seva lesió. Puyol ha fet treball físic i amb pilota al costat d'un dels fisioterapeutes del primer equip.

Actualitzat

A les onze del matí al camp de la Masia hi havia l'expectació habitual. Deu càmeres de televisió i a la gespa, un fisioterapeuta, un recuperador físic, i un encarregat de material. Un preparador físic, i un entrenador. Un altre entrenador. Un altre encarregat de material. Un altre entrenador, i un altre preparador físic. En total, nou persones. Jugadors? Menys. Força menys. Només cinc: Oleguer, Jorquera, Víctor Valdés, Sylvinho i Ezquerro. A mig entrenament ha aparegut Carles Puyol, que continua amb la seva recuperació. Però ho fa amb un altre recuperador. La suma final ha estat de sis jugadors i deu membres del cos tècnic.

Mentrestant, Henry no podrà jugar amb França, però continua entrenant-s'hi. L'únic que ha arribat, de moment, és l'ivorià Touré Yaya, que ha treballat al gimnàs a causa de les molèsties que arrossega des de la seva participació en el Gabon-Costa d'Ivori de dissabte passat.  

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut