Barça

El Barça s'entrena mentre espera el sorteig de la Champions com a cap de sèrie

El Barça serà cap de sèrie en el sorteig de la fase de grups de la Lliga de Campions, que es farà aquest dijous a Mònaco. Tot i que s'ha hagut de classificar a la fase prèvia -i malgrat la derrota a Cracòvia- els blaugranes han desplaçat el Vila-real del bombo preferent, i evitaran els rivals més complicats. L'equip s'ha entrenat aquest dimecres a la tarda en una sessió suau de recuperació, en què Guardiola també ha aprofitat per repassar els errors contra el Wisla. També hi ha hagut temps per felicitar Leo Messi en el seu primer contacte amb el grup després del títol olímpic.

Actualitzat

Puyol reclama atenció a pilota parada

El capità del Barça, Carles Puyol, ha assegurat que en els partits en els quals hi ha poques ocasions de gol són els partits on els rivals "poden fer més mal a pilota parada", com va passar en el matx davant el Wisla a Cracòvia (1-0). El defensa ha afirmat que l'equip ha d'estar alerta en aquest tipus de jugades perquè en "el futbol es marquen molts gols d'estratègia" i, per això, s'ha de "vigilar molt en els partits amb poques ocasions".

Puyol ha afirmat que l'actitud del Barça davant el Wisla "va ser bona" i que "encara que no es pot estar content quan es perd un partit, l'important és que el Barça ha passat l'eliminatòria", després de guanyar al Camp Nou (4-0).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut