Barça

El Barça s'entrena amb només set futbolistes del primer equip

El Barça s'ha entrenat aquest dimarts, afectat per l'últim "virus FIFA" de la temporada. Les seleccions han deixat pràcticament en quadre la plantilla blaugrana, i Pep Guardiola només ha pogut disposar de set jugadors del primer equip: els tres porters, Márquez, Sylvinho, Gudjohnsen i Bojan. Lògicament, els tècnics han ajuntat aquests set jugadors amb els del Barça Atlètic, per no fer un entrenament tan avorrit. Guardiola i Luis Enrique n'han dirigit conjuntament la sessió.

Actualitzat
El jugador que ha parlat a la sala de premsa ha estat Márquez, que aquesta vegada s'ha estalviat d'anar amb la seva selecció perquè està sancionat. El mexicà ha dit que aquesta temporada s'ho passen més bé que mai quan juguen els partits.

Tot i que ell ha agraït el permís per evitar un viatge transatlàntic a Mèxic. Està sancionat i no pot jugar els dos pròxims partits amb la seva selecció. De manera que s'entrena a la Ciutat Esportiva. Ara bé, mirant el calendari més que atapeït dels mesos d'abril i maig, Márquez avisa que necessitaran més preparació mental que física. Diu Márquez que volen marcar una època al club, però que els falten els títols. De moment poden oferir un gran joc. Tant que el mateix Márquez assegura que disfruta més ara que en l'època Rijkaard.

Per cert, Márquez atribueix el mèrit de no haver tingut cap lesió aquesta temporada al treball dels preparadors físics que han arribat al club amb Guardiola. Al treball específic que li fan i també al fet que ell es cuida més.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut