Futbol

El Barça s'entrena amb bona part dels internacionals, que acabaran d'arribar divendres

Bona part dels internacionals del Barça s'han incorporat en la sessió preparatòria que ha dirigit Frank Rijkaard, que també tornava a l'activitat després de superar un procés gripal. Les primeres imatges que s'han vist al camp de la Masia han estat de salutació entre els components de la plantilla, ja que feia 10 dies que els internacionals havien marxat amb les respectives seleccions. Gudjohnsen i Ronaldinho han arribat més tard a Barcelona i Giovani dos Santos i Márquez tornen divendres.

Actualitzat

Ronaldinho ja és a Barcelona. El brasiler, que dimecres es va enfrontar amb Mèxic a Boston, ha pogut agafar una combinació de vols més ràpida que la de Giovani i Márquez, i divendres ja s'entrenarà amb la plantilla blaugrana. Per cert que Ronaldinho, assabentat de les declaracions de Joan Laporta respecte a la cessió de futbolistes a les seleccions, ha donat la raó al president del Barça i ha reconegut que s'ha de buscar una solució de manera urgent.

Un dels centres d'atenció de les mirades ha estat el jove Bojan Krkic, que ha tornat a entrenar-se amb el primer equip després de participar en el Mundial sub-17 amb la selecció espanyola.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut